Stichting BraFo

Het Drentse brandweerkorps Gasselternijveen is in het bezit van een oldtimer welke ooit werd aangeschaft door de Groningse gemeente Vlagtwedde ten behoeve van het brandweerkorps Sellingen..

Nadat deze auto buiten dienst werd gesteld belande hij uiteindelijk bij de firma Osinga te Gasselte totdat korpsleden van het korps Gasselternijveen de Ford onderhanden namen en restaureerden.

Samenvatting van de technische gegevens van dit voertuig;

TANKAUTOSPUIT

Voorheen      Brandweer Sellingen