De heer Bartelds

Tijdens de oldtimerbeurs hebben wij contact gelegd met de heer Bartelds, hij is in het bezit van een Magirus-Deutz uit 1952. Wij zijn blij om de heer Bartelds te begroeten als vriend van onze stichting.

De auto waarom het gaat is een Magirus-Deutz type A3000 uit 1952 welke aan de toenmalige BB is geleverd. Van deze uitvoering zijn er in het totaal 44 voertuigen gebouwd, één daarvan is dus in het bezit van de heer Bartelds.

Samenvatting van de technische gegevens van dit voertuig;

TANKAUTOSPUIT

Voorheen      B.B. (Bescherming Bevolking)

Automerk      Magirus-Deutz

Uitvoering     A3000