Terug naar Verslagen leden

2019-10-28 - Website en folder Stichting Brandweer Oldtimers Groningen

Gepubliceerd op:
2019-10-28  -  Website en folder Stichting Brandweer Oldtimers Groningen

De S.B.O.G. heeft een nieuwe website daar de vorige site problemen gaf. Op de nieuwe website staan alle leden met foto’s van hun voertuigen met de technische gegevens. 

Ook kan men zelf hun gegevens en activiteiten op de site van de S.B.O.G. plaatsen. De vrienden staan ook op de website met foto’s en gegevens van hun voertuigen. De S.B.O.G zelf vermeld alle alle activiteiten die zij organiseren op de site net als alle komende activiteiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben lang gesproken over en folder van de S.B.O.G. deze is door Dirk Jobing samen gesteld net als onze website.

De folder is net gereed en deze hebben we maandag 28 oktober aangeboden aan de VRGroningen. Roelf Knoop heeft de folder in ontvangst genomen.

Bij het overleg kregen complimenten van Roelf Knoop over onze website dat die mooi en duidelijk was. Op facebook staan we ook en dat de S.B.O.G. goed met de tijd mee gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 6 november hebben we een vergadering in Bedum hiervoor zijn de leden maar ook de vrienden uitgenodigd. Dirk Jobing zou dan aan de leden maar ook aan de vrienden uitleg geven over de website. Dit om de site actueel te houden met alle nieuwtjes.  [RF]

 

 

2022-11-27 - Eelde Classics was weer een succes

2022-11-27 - Eelde Classics was weer een succes
Tijdens het laatste weekend in november is bijna een traditie geworden dat wij aanwezig zijn in Flowerdome te Eelde om deel te nemen aan de oldtimerbeurs Eelde Classics. Helaas waren de laatste twee jaren wegens corona uitgevallen maar dit jaar was het weer feest.
 

2022-11-26 - Oldtimerbeurs Eelde Classics

2022-11-26 - Oldtimerbeurs Eelde Classics
Het laatste weekend van november is een traditie weer opgepakt, deelname aan de oldtimerbeurs "Eelde Classics" in Flowerdome te Eelde.