Terug naar Verslagen leden

2022-11-05 - De kalender 2023 komt eraan

Gepubliceerd op:
2022-11-05 - De kalender 2023 komt eraan

Hij komt er weer aan, onze kalender voor het komende jaar. Evenals afgelopen jaar hebben wij in samenwerking met Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten de kalender uitgegeven.

Natuurlijk staan op deze editie niet weer de voertuigen welke op de eerste uitgave stonden. Hier een opsomming wat er wel op de kalender terug te vinden is;

  • Van de Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten zullen de vier voertuigen op de kalender staan welke op de eerste editie ontbraken. (nu dus AA-Ford, Studebaker R17A , DAF FA1600 & Mercedes L608D)
  • Van vier vrienden van de SBOG staat er een voertuig op; Gerrit Poort (Magirus), Haulerwijk (Magirus), Gasselternijveen (Ford) en Assen (Mercedes)
  • Vanuit de collectie van de Historische Brandweer Vrienden Voertuigen Sappemeer staan er ook vier voertuigen TT Ford (ex Buren), Desoto (Reinders ten Post), Ford (Scholten) en DAF (Baflo).

Formaat van de kalender is A3 en wordt op 250grams papier gedrukt. Kosten zijn 10 Euro per kalender exclusief eventuele verzendkosten.

Wilt u een kalender kopen, stuur dan een mail naar de SOB Winschoten; sobwinschoten@ziggo.nl

 

2022-11-27 - Eelde Classics was weer een succes

2022-11-27 - Eelde Classics was weer een succes
Tijdens het laatste weekend in november is bijna een traditie geworden dat wij aanwezig zijn in Flowerdome te Eelde om deel te nemen aan de oldtimerbeurs Eelde Classics. Helaas waren de laatste twee jaren wegens corona uitgevallen maar dit jaar was het weer feest.
 

2022-11-26 - Oldtimerbeurs Eelde Classics

2022-11-26 - Oldtimerbeurs Eelde Classics
Het laatste weekend van november is een traditie weer opgepakt, deelname aan de oldtimerbeurs "Eelde Classics" in Flowerdome te Eelde.