2021-01-07 - Bellewagens in nieuwsbrief VBB

2021-01-07 - Bellewagens in nieuwsbrief VBB

Deze week is voor de leden van de Vereniging van Belangstellenden in het Brandweerwezen (kortweg de VBB) een nieuwsbrief verschenen. In deze nieuwsbrief staat een zeer leukt artikel over Bellewagens in de diverse Nederlandse Brandweermusea.

In samenwerking met Marc Bakker van de HBVV en Dick Zwart van de SOB heeft Adriaan Kriek een artikel gemaakt van dit thema, de pagina's over onze leden treft u naast dit artikel aan.

Bent u geinteresseerd in deze vereniging, kijk dan eens op hun site....

2023-11-26 - Oldtimerbeurs Eelde Classics

Het laatste weekend in november is traditiegetrouw voor de oldtimerbeurs Eelde Classics gereserveerd. Ook dit jaar waren wij te gast in het Flowerdome te Eelde.

2023-10-18 - Ledenvergadering in Winschoten

Op woensdag 18 oktober vond er bij de Stichting Oud Brandweermaterieel Winschoten onze ledenvergadering plaats.

2022-11-27 - Eelde Classics was weer een succes

Tijdens het laatste weekend in november is bijna een traditie geworden dat wij aanwezig zijn in Flowerdome te Eelde om deel te nemen aan de oldtimerbeurs Eelde Classics. Helaas waren de laatste twee jaren wegens corona uitgevallen maar dit jaar was het weer feest.