2021-01-07 - Bellewagens in nieuwsbrief VBB

2021-01-07 - Bellewagens in nieuwsbrief VBB

Deze week is voor de leden van de Vereniging van Belangstellenden in het Brandweerwezen (kortweg de VBB) een nieuwsbrief verschenen. In deze nieuwsbrief staat een zeer leukt artikel over Bellewagens in de diverse Nederlandse Brandweermusea.

In samenwerking met Marc Bakker van de HBVV en Dick Zwart van de SOB heeft Adriaan Kriek een artikel gemaakt van dit thema, de pagina's over onze leden treft u naast dit artikel aan.

Bent u geinteresseerd in deze vereniging, kijk dan eens op hun site....

2021-05-08 - Dagje bij werken bij de HBVV

Brandweermuseum Hoogezand Sappemeer heeft zaterdag 8 mei goede hulp gekregen van hun jongste lid (2,5), Levie Bakker (zoon van Marc).

2021-05-04 - RTV Noord op bezoek bij de Bellewagen van SOB Winschoten

Naar aanleiding van de fotoreportage van de beide bellewagens (HBVV Hoogezand-Sappemeer en SOB Winschoten) heeft RTV Noord een bezoekje gebracht aan SOB Winschoten. Reporter Beppie van der Sluis heeft er een item gemaakt over de bellewagen die nu onderdak heeft in Winschoten.

2021-05-01 - Gezamelijke fotosessie Bellewagens

Op zaterdag 1 mei is Marc Bakker 's morgens vroeg uit Sappemeer vertrokken in de Austin Bellewagen van de HBVV, de reis ging vandaag naar de SOB in Winschoten.