2020-09-19 - SOB helpt bij duckrace in Winschoten

2020-09-19 - SOB helpt bij duckrace in Winschoten

Op zaterdag 19 september stonden de heren van SOB Winschoten voor het goede doel aan de waterkant.

De Rotery uit Winschoten organiseerde een zogenaamde eendjesrace, de opbrengst van deze sponsoractie is bestemd voor kinderen in de regio van Winschoten en zal worden besteed aan meerdere overnachtingen in het kinderhotel De Burcht te Wedde en trainingen voor vrijwilligers van Stichting Schuldhulpmaatje. Twee voertuigen van SOB Winschoten brachten vaart in de zwemmende kolonie badeendjes.

2021-01-07 - Bellewagens in nieuwsbrief VBB

Deze week is voor de leden van de Vereniging van Belangstellenden in het Brandweerwezen (kortweg de VBB) een nieuwsbrief verschenen. In deze nieuwsbrief staat een zeer leukt artikel over Bellewagens in de diverse Nederlandse Brandweermusea.

2020-12-11 - Overheid stelt oldtimers vrij van APK-plicht.

Minister Van Nieuwenhuizen (ministerie Infrastructuur en Waterstaat) stelt oldtimers vrij van APK-plicht.

2020-08-03 - Belettering op de bellewagen van SOB Winschoten

De heren van SOB Winschoten zijn weer een stap verder met hun restauratieproject Bellewagen.