2020-09-19 - SOB helpt bij duckrace in Winschoten

2020-09-19 - SOB helpt bij duckrace in Winschoten

Op zaterdag 19 september stonden de heren van SOB Winschoten voor het goede doel aan de waterkant.

De Rotery uit Winschoten organiseerde een zogenaamde eendjesrace, de opbrengst van deze sponsoractie is bestemd voor kinderen in de regio van Winschoten en zal worden besteed aan meerdere overnachtingen in het kinderhotel De Burcht te Wedde en trainingen voor vrijwilligers van Stichting Schuldhulpmaatje. Twee voertuigen van SOB Winschoten brachten vaart in de zwemmende kolonie badeendjes.

2021-05-08 - Dagje bij werken bij de HBVV

Brandweermuseum Hoogezand Sappemeer heeft zaterdag 8 mei goede hulp gekregen van hun jongste lid (2,5), Levie Bakker (zoon van Marc).

2021-05-04 - RTV Noord op bezoek bij de Bellewagen van SOB Winschoten

Naar aanleiding van de fotoreportage van de beide bellewagens (HBVV Hoogezand-Sappemeer en SOB Winschoten) heeft RTV Noord een bezoekje gebracht aan SOB Winschoten. Reporter Beppie van der Sluis heeft er een item gemaakt over de bellewagen die nu onderdak heeft in Winschoten.

2021-05-01 - Gezamelijke fotosessie Bellewagens

Op zaterdag 1 mei is Marc Bakker 's morgens vroeg uit Sappemeer vertrokken in de Austin Bellewagen van de HBVV, de reis ging vandaag naar de SOB in Winschoten.