2020-09-19 - SOB helpt bij duckrace in Winschoten

2020-09-19 - SOB helpt bij duckrace in Winschoten

Op zaterdag 19 september stonden de heren van SOB Winschoten voor het goede doel aan de waterkant.

De Rotery uit Winschoten organiseerde een zogenaamde eendjesrace, de opbrengst van deze sponsoractie is bestemd voor kinderen in de regio van Winschoten en zal worden besteed aan meerdere overnachtingen in het kinderhotel De Burcht te Wedde en trainingen voor vrijwilligers van Stichting Schuldhulpmaatje. Twee voertuigen van SOB Winschoten brachten vaart in de zwemmende kolonie badeendjes.

2021-10-17 - Modificatie

De achteras van de Chevrolet van Haren was aan vervanging toe, een "nieuwe" achteras werd gevonden in Amerika. Na maanden vertraging door Corona en het transport via het schip is de as aangekomen in Haren.

2021-09-06 - Nieuwe aanwinst voor SOB Winschoten

De SOB Winschoten werd door een bekende geattendeerd op een oude poederblusaanhanger....  Op Marktplaats stond er één te koop welke het kenteken van de oude Mercedes dienstbus van Winschoten achterop had zitten.

2021-08-16 - Nieuwe achteras voor de Harense Chevrolet

De Chevrolet van Haren heeft zoals reeds gemeld problemen met zijn achteras, de oplossing hoopt men te vinden in het monteren van een "nieuwe" achteras.