2020-09-19 - SOB helpt bij duckrace in Winschoten

2020-09-19 - SOB helpt bij duckrace in Winschoten

Op zaterdag 19 september stonden de heren van SOB Winschoten voor het goede doel aan de waterkant.

De Rotery uit Winschoten organiseerde een zogenaamde eendjesrace, de opbrengst van deze sponsoractie is bestemd voor kinderen in de regio van Winschoten en zal worden besteed aan meerdere overnachtingen in het kinderhotel De Burcht te Wedde en trainingen voor vrijwilligers van Stichting Schuldhulpmaatje. Twee voertuigen van SOB Winschoten brachten vaart in de zwemmende kolonie badeendjes.

2020-08-03 - Belettering op de bellewagen van SOB Winschoten

De heren van SOB Winschoten zijn weer een stap verder met hun restauratieproject Bellewagen.

2020-04-05 - Het verhaal achter de Unimog 404 in het Brandweermuseum Sappemeer

23 januari 2010 hebben wij de Unimog 404 opgehaald uit Garrelsweer. Gerard de Wit oud lid van de stichting heeft de Unimog toen gekocht omdat de stichting toen geen geld had deze Unimog te kopen.

2020-03-29 - Technische problemen met de Chevrolet van Brandweer Haren [Update 1]

2020-03-29 - Technische problemen met de Chevrolet van Brandweer Haren  [Update 1]
Het vervolg van de reparatie van de versnellingsbak: Alle lagers zijn vervangen en de bak is weer gemonteerd. Toen het belangrijkste, een testrit met de gereviseerde bak. Dat was een tegenvaller. Wat bleek het geluid was er nog steeds, het was dus niet de bak. Goede raad was duur.