Vrienden van de SBOG

Er zijn diverse verenigingen, korpsen en particulieren zijn vriend van onze stichting, hun voertuigen treft u ook vaak aan bij activiteiten van onze stichting. Hieronder treft u diverse vrienden aan, aangezien deze site nog in opbouw is zal dit overzicht steeds completer worden.

De heer Gerrit Poort

De heer Gerrit Poort
Gerrit Poort is een zeer bekende naam in de Groningse oldtimerwereld, de gepensioneerde fietsenmaker uit Winsum heeft een voorliefde voor het automerk Ford. 
 

Brandweer Pekela

Brandweer Pekela
De gemeente Pekela heeft een mooie Ford van het type F620 in zijn bezit, leden van het brandweerkorps van Oude Pekela zorgen voor deze auto die in de brandweerpost van Nieuwe Pekela is gestald. 
 

Stichting BraFo

Stichting BraFo
Het Drentse brandweerkorps Gasselternijveen is in het bezit van een oldtimer welke ooit werd aangeschaft door de Groningse gemeente Vlagtwedde ten behoeve van het brandweerkorps Sellingen..
 

Brandweer Veendam

Brandweer Veendam
In de brandweerkazerne van Veendam staan ook twee oldtimers, een Studebaker R17A welke dienst heeft gedaan bij het gemeentelijke korps van Veendam en een Volkswagen Transporter welke de firma Avebe toebehoorde.
 

De heer Marc Bakker

De heer Marc Bakker
De heer Marc Bakker is een bekend gezicht binnen de SBOG, naast zijn prive collectie is hij ook nog eens actief binnen het Brandweermuseum te Sappemeer.
 

Bosbrandweer Noord Nederland

Bosbrandweer Noord Nederland
Een buitenbeentje in de categorie vrienden van de SBOG is de Bosbrandweer Noord Nederland met zijn kazerne in Niebert. Dit korps bezit drie Amerikaanse oldtimers, twee ladderwagens en een tankautospuit.