Vrienden van de SBOG

Er zijn diverse verenigingen, korpsen en particulieren zijn vriend van onze stichting, hun voertuigen treft u ook vaak aan bij activiteiten van onze stichting. Hieronder treft u diverse vrienden aan, aangezien deze site nog in opbouw is zal dit overzicht steeds completer worden.

De heer Gerrit Poort

Stichting BraFo

Het Drentse brandweerkorps Gasselternijveen is in het bezit van een oldtimer welke ooit werd aangeschaft door de Groningse gemeente Vlagtwedde ten behoeve van het brandweerkorps Sellingen..

Brandweer Veendam

In de brandweerkazerne van Veendam staan ook twee oldtimers, een Studebaker R17A welke dienst heeft gedaan bij het gemeentelijke korps van Veendam en een Volkswagen Transporter welke de firma Avebe toebehoorde.

De heer Marc Bakker

De heer Marc Bakker is een bekend gezicht binnen de SBOG, naast zijn prive collectie is hij ook nog eens actief binnen het Brandweermuseum te Sappemeer.

Bosbrandweer Noord Nederland

Een buitenbeentje in de categorie vrienden van de SBOG is de Bosbrandweer Noord Nederland met zijn kazerne in Niebert. Dit korps bezit drie Amerikaanse oldtimers, twee ladderwagens en een tankautospuit.